четвъртък, 8 октомври 2015 г.

Supernatural се завърна с нов сезон

11 сезон на свръхестественият сериал започна на 7. октомври.


Всички фенове на култовия сериал тръпнат в очакване.
Главните герои си остават същите - и слава богу. Без Дженсън Екълс (Дийн Уинчестър) и Джаред Падалеки (Сам Уинчестър) сериалът не би бил същият. Естествено, Марк Шепърн (Краули) и Миша Колинс (Кастиел) също продължават участието си в култовия сериал.

Какво предстои да видим в новия сезон? 

Промото на сериал може да видите тук:

 Сезон 11 Supernatural промо


Да си припомним какво видяхме в сезон 10 на сериала.

В последния епизод на сезон 10 се случиха поредица от събития,  които ще доведат до нова развръзка в сезон 11.
  • Дийн уби Смъртта.
  • Роуина довърши ритуала по отстраняването знака на Кайн от Дийн.
  • Отново Роуина направи магия на Кас и Краули.
  • Кас уби Краули, или поне се опита.
  • След което се появи Тъмнината и настана Апокалипсис.

    Последният епизод на сезон 10 приключи със Сам и Дийн в колата. А наоколо - апокалипсис - черни вихрушки прииждаха от четирите посоки на света.

Дотук всичко изглежда съвсем в стил Сам и Дийн. Само че новият сезон обещава много повече приключение.
Въпросите, които си задаваме, са:
Коя е тази тъмнина? Как ще се справят с нея братята? Ще настъпи ли още хаос на земята предвид всички избори, които направиха за спасяването на Дийн?

Сезон 11, епизод 1 започва с колата, в която се събужда Сам. Дийн обаче липсва. Сам се опитва да си спомни какво се е случило. Дийн се оказва на около миля от колата, заспал в тревата. Двамата тръгвам да разузнават какво се е случило след появата на Тъмнината. Дийн си спомня, че я е срещнал в нещо като облак и дори са си говорили.
Сам и Дийн тръгват да установят какви са щетите от появата на Тъмнината. На пътя им се появяват хора, които очевидно са заразени с някаква зараза. По врата им има тъмни изпъкнали линии. Въпросните заразени са изключително агресивни.
Сам и Дийн спасяват една жена, която е пострадала. Пристигат в една болница, където целият персонал е мъртъв. Предстоят още предизвикателства с двамата братя. В края на серията нещо неочаквано се случва. Феновете ще бъдат много огорчени. Но винаги има надежда за спасение. Все пак това е Supernatural.



Няма коментари:

Публикуване на коментар