събота, 3 октомври 2015 г.

Колко са важни аксесоарите


Колко са важни аксесоарите за една жена? Отговорът е много лесно - безкрайно важни.





Аксесоарите придават завършеност и блясък на външния ни вид. Дори облеклото ни да е семпло, с аксесоарите бихме могли да го направим по-елегантно, дори делови. Аксесоарите действат като акцент във визията ни, затова са толкова важни.

Най-важното правило, което трябва да следваме при избор на аксесоар, е да подхожда на облеклото.

      • колиета и обеци
Например, ако носим семпли дрехи, хубаво е да акцентираме върху голямо бижу на врата, или 

гривна, които да допринасят за цялостната визия.




      • важни са цветовете

Друго много важно нещо е да се съобразяваме с ефирността и цветовете. Някои цветове просто не си подхождат, затова е по-добре да бъдат избягвани.

Когато носим поло, или блуза с дълбоко деколте, не подхожда малко нежно герданче с тъничка висулка. По този начин се губи целия смисъл на аксесоара. 

По-изчистените дрехи изискват дълги колиета, обеци, часовници и стилност.


      • аксесоарите подчертават външния вид
           Звездите винаги се възползват от този трик. 
          С аксесоарите бихте могли да подчертаете това, което харесвате в тялото си. 
Причината е, че едрите бижута карат тялото ни да изглежда по-едро. Докато по-семплите аксесоари го правят да бъде по-крехко и нежно.  Същото важи и за чантите. Декорациите като звездички, шарении не подхождат на всичко. И с тях трябва да се подхожда с внимание. 



      • пръстените като аксесоар
       При избора на пръстен за аксесоара трябва да сме внимателни. Малките пръстени са по-естествени и красиви. Ако искате да носите голям пръстен, трябва да е не е повече от един на всяка ръка. Напоследък се наложи нова мода да се носят няколко пръстена заедно като обхващат два или три съседни пръста. По този начин оптически се издължава пръста. Също, дамите, които обичат да носят повече бижута, ще могат без да нарушават добрия вкус. 





      • шалове и чанти
Всяка дама знае, че без чанта излизането не е истинско. Много важно подбираме чантите си според случая. Може би чантата е сред най-важните ни аксесоари. И това не е, защото вътре събираме какви ли не ненужни вещи, а защото с нея излъчваме сексапил и увереност. 
Много е важно чантата да подхожда на другите аксесоари, които носим. Например, ако закопчалката  е златиста, необходимо е да предвидим и бижутата ни - гривни, обеци, пръстени, да са в същия тон.




   Шаловете са любим аксесоар на повечето дами. Подходящи са за всеки сезон и придават нотка на завършеност. Най-желани за есента са с флорални мотиви в пастелната гама. 
Има хиляди различни начини как да носим един и същи шал и все пак да е различен.
  На следния адрес може да видите видео, в което се обясняват различни варианти за носене на шал.



  Нека не забравяме, че най-важно е как се чувстваме. Не е необходимо да прекаляваме с аксесоари, ако предпочитаме да сме естествени. Красотата се крие в умереността.

Няма коментари:

Публикуване на коментар