сряда, 23 декември 2015 г.

Актьорите от "София - ден и нощ" - приятели извън снимките

Участниците в нашумелия  тв сериал   „София - Ден и нощ“, включващ Михаела Павлова (Рая), Адриан Зурков (Марио), Крис Ненков (Коко), Александрина Янкова (Полина Любенова), Радостина Владимирова (Сабина) и пр… се оказаха добри приятели и в живота.

Всъщност, те не са истински актьори, а аматьори. Така са предпочели продуцентите, за да изглежда по-реалистично сериалът.
Те често купонясват и извън снимачната площадка така, както и в любимия си клуб в сериала ("Червило"). Особено актуални в социалните мрежи са Михаела и Крис, които играят Рая и Коки. Михаела ви е позната от „Денсинг старс“, като един от треньорите на участниците. Тя беше и партньорка на Мариян Кюрпанов. 
А ако се чудите къде сте виждали преди Сабина (истинското й име е Радостина) – ще ви подскажем. Радостина беше кандидатка в риалити шоуто „Милионер търси жена“, но не успя да стигне напред в предаването.
Александрина (Поли) пък е модел, участвала е и в няколко фолк клипа на Борис Дали.

Освен това, повечето от актьорите са участвали преди това в предаването „Съдби на кръстопът“, което също е продукция на Краси Ванков.
Така че аматьорите от „София - Ден и нощ“ не са съвсем неизвестни, каквато беше идеята на продуцентите. Факт е обаче, че актьорската игра им се получава и сериалът добива все по-голяма популярност, както и фенове, особено сред по-младите зрители.
Сериалът е по образец на немска тв продукция. В българския вариант обаче звучат невероятните песни на Графа, Прея и много други български изпълнителни като по този начин се внася колорит и настроение сред зрителите. Имаме чувството, че и ние сме участници. Именно по този начин сериалът печели популярност и събира овации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар