четвъртък, 10 декември 2015 г.

10 качества на най-добрия приятел

В случай, че понякога сте се замисляли дали даден човек ви е лоялен и добър приятел, тези 10 качества ще ви помогнат. 
Най-важното нещо, което трябва да знаем, е  приятелство изисква двустранност. Ако искате добър и лоялен приятел, тогава и вие трябва да бъдете такъв. 

Градски дами ви предоставя 10 от качествата, които са изключително важни за добрия приятел. Не е необходимо да притежава всичките. От вас зависи кой да са с приоритет.



1.  Най-добрата ви приятелка ще ви заеме любимата си рокля, обувки, яке или сако, когато ви се наложи да облечете нещо сладко. Бонус точки ще получи, ако докато сте в съблекалнята, тя мери някоя дреха и каже: "Това е страхотно. Ще го купя и после и двете ще го носим." 
2. Вашето име е съхранено на нейните устни. Няма да издаде тайните ви или да проговори зад гърба ви.
3.  Никога не би разказвала истории, които да ви засрамват или да ви излагат. Ще се смее с вас, но не на вас. 
4.  Ще изчака поне 6 часа преди съвсем възпитано и спокойно да ви обясни, че човекът, на когото се сърдите, всъщност е прав. 
5. Когато я попитате : "Ще ми направиш ли една голяма услуга?", тя отговаря: "Да" преди дори да знае за какво точно става дума. 
6. Прощава за рязката смяна на настроенията при ПМС и всичко останало. 
7. Тя е винаги до нас, когато ни изглежда, че целият свят ни е обърнал гръб, всичко е с главата надолу и никога няма да се оправи отново. 
8.  Макар да обича китайска храна, тя разбира, че не обичате. Затова, когато сте заедно, никога не го предлага като опция, а се съобразява с вас.
9. Естествено, че когато сте на почивка или екскурзия заедно, делите обща стая. С кого друг ще се кикотите цяла нощ?
10.   При всеки удобен момент тя е ваша сестра, терапевт, майка, медицинска сестра, фризьор, помощник-гуру, за да ви даде самочувствие, че сте достатъчно красиви. Често ви казва: "Никой не е по-добър и сладък от теб."

Всеки от нас се нуждае от този приятел в живота си. Този, който ще бъде наше огледало. Който ще ни помогне да видим по-добре какви сме, да открием по-добрата версия на самите нас. И когато стане така, че дънките ни са твърде тесни и не можем да ги носим както преди, когато брадичките ни увиснат, когато децата ни започнат да ни подлудяват,  най-добрият ни приятел ще бъде там с нас, за да ни помогне в пътуването в този етап от живота ни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар