понеделник, 14 декември 2015 г.

Живите мъртви продължават през 2016

От телевизия Фокс бяха така любезни да информират стотиците хиляди фенове на апокалиптичната драма "Живите мъртви", че сериалът продължава своето излъчване през 2016г.

Продължението на 6-ти сезон се завръща на малкия екран на 15 февруари 2016г. Макар да сме изключително нетърпеливи да видим какво се случва с любимата група, отново изправена през изпитанието да оцелява физически и емоционално, ще трябва да почакаме малко.

Ето какво споделя актьорът Андрю Линкълн за феновете (в ролята на Рик). 
Мислите, че досегашните епизоди бяха напрегнати? Грешите. Престои ви може би най-амбициозната, епична, емоционална и претоварена с екшън серия, която някога сме правили 
 - Снимахме главно през нощта. Всички бяхме покрити с кръв и крещяхме. Буквално полудяхме. Досега не съм бил свидетел на нещо подобно. Нямам търпение да видя резултата.“

Според актьора първата половина от шести сезон изцедила физическите и психическите силите на всички. Същевременно сюжетът  дал възможност на актьорите  да покажат най-доброто от себе си пред феновете.  Следващите серии героите ще се изправят на границите на силите си и ще претърпят още загуби. 
А самата тв поредица ще нагази в по-мътни и мрачни води.
Какво да очакваме от любимия сериал през февруари? Вероятно през януари ще излезе трейлър на новия епизод. Градски дами ще го очаква с нетърпение и ще го сподели с вас. А дотогава - можем да си припомним какво се случва с героите, ако сме пропуснали някоя серия.


Ето и фейсбук страницата на шоуто:
Там ще намерите интересна информация, както и видеа с актьорите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар