понеделник, 21 декември 2015 г.

Зимен тренд 2015

Градски дами потърси какви са тенденциите за зима 2015. За целта се допитахме до големите имена в света на модата. Те ни дадоха много отговори, свързани със задължителните придобивки за нашия гардероб през студените месеци. Кои са те?

Комбинацията черно и бяло

Тази комбинация никога не е извън мода. Тази зима е по-актуална от всякога. Тя включва всичко - райета, точки, зебра и др. Всичко е във вашите ръце и това доколко сте склонни да експериментирате и рискувате.

Кожата в нови форми

Кожите са неизменна част от зимния гардероб на всяка дама. Тази година те намират различни артистични проявления, правейки нов прочит на добре познатите форми.
Интересен микс се получава и ако искате да сте актуални и модерни - кожата е задължителна част от вашия гардероб. А и както знаем, след нова година ще падне първият сняг, а  кожата топли в студените дни.

Кадифе

Валентино, Живанши и редица други модни компании ни изненадват с богат избор от дълги официални рокли от кадифе. Те подчертават вашия силует, улавят всяко ваше движение и обещават безкрайни забавления под прожекторите на града.


Милитъри

Гучи и Изабел Марант налагат  повече строгост в своите зимни модели. Техните акценти са тъмно синьо и черно, в комбинация с прави силуети, копчета в кожа и подплънки на раменете.

Цветна палитра

Ярките и наситени цветове от лятото отново са при нас. Но в малко по-друга форма - меки пастелни тонове. Бебешко синьо, нежно розово и бледо зелено - това са цветовете, които налагат Прада и Армани за зима 2015. 

Блясък

Зимата е най-подходящият сезон да добавим блясък към визията си. От дискретни метални детайли до бляскави материи. С ще този тренд ще светите със своя светлина, докато сте на дансинга.



Няма коментари:

Публикуване на коментар