вторник, 13 октомври 2015 г.

Неочакван обрат във "Фермата"

След заминаването на Александър Илиев от "Фермата" настъпи обрат в играта. Неговият избор за фермер на седмицата бе бившият затворник Георги Варсамов. Очертава ли се една интересна седмица във "Фермата"? Ще има ли нови скандали и формиране на още по-големи лагери? Какво да очакваме от избухливия Варсамов? Кой ще бъдат ратаите му? Застрашен ли е майор Веселин?
Всички участници споделиха, че вярват във Варсамов и в това, че  ще управлява мъдро през седмицата.

След официалното му провъзгласяване Варсамов обяви, че ще работи върху сплотяването на всички. Варсамов опита да подобри отношенията си с Мария за всеобщото благо.
Интересът му бе провокиран от интригите, които се заформят в къщата. Повод на тях са неискреното отношение на повечето играчи.

Ще се обърнат ли нещата? Ще има ли промяна на лагерите с Варсамов на чело?
Жертва ли е Варсамов на стратегията в играта? 

Започнал да осъзнава, че е пионка в играта и някои от играчите го използват, за да си разчистят пътя към победата, Варсамов открива, че е бил използван.
Една изненада обаче тотално обърква плановете на Варсамов. 
Асен бе върнат отново в предването. Изключително емоционално бе посрещнат от Дони и Митко.



По правила в края на първия месец се дава шанс на първия напуснал участник да се включи отново в ирата. На двубой между Асен и лидера на групата - Варсамов, спечелилият ще бъде фермер, а другия-обикновен фермер. Ако обаче Асен изгуби - той е първият ратай.
Двамата участници пренасят бали сено за определено време.

След служебно приключване на мисията, Асен е новият фермер. Коляното на Варсамов пострадва от играта. Това допълнително го демотивира и той иска да напусне "Фермата". Предишните му врагове го убеждават да остане да се бори. Дали ще реши да напусне, ще видим в следващия епизод.
Асен сподели, че смята да следва стратегията на Жоро Варсамов. Това предстои да видим довечера от 21:30ч. Дали ще има още обрати във "Фермата"? Гледайте.



Няма коментари:

Публикуване на коментар