петък, 27 ноември 2015 г.

Модерни и през зимата

Зимата неусетно чука по врата. Това, което всяка Градска дама се пита, е какво ще носи през следващите студени месеци.


Ние знаем, че градската дама е делова, тя е ангажирана с работа, в същото време обича да се забавлява и да е себе си. Да носи удобни и приятни дрехи, които подчертават нейните качества. Как да се случи това, когато температурите навън са минусови и се налага да сме облечени от горе до долу с вълна? 

За щастие, и този път имаме решение за вас, мили градски дами.

Ето няколко идеи на зимни тоалети, с които може да подсилите самочувствието и  да се чувствате себе си - неустоими и чаровни всеки ден.

Вълнен пуловер на дупки с модерна шарена риза, дънки и нежен шал е идеалната комбинация за зимния сезон. Това облекло подхожда за всякакъв повод. С него може спокойно да сте на работа, също така и в мола, да се забавлявате и да пиете кафе с приятели. Лесен начин за тенденциозно решение през студените месеци.


През зимата удобни за носене са вълнените туники в комбинация с клинове и тесни дънки. Те ви дават усещане за удобство и същевременно с това се чувствате уютно и не ви е студено.
Градски дами обича зимата, тъй като позволява носенето на пищни аксесоари. Един такъв задължителен зимен аксесоар е вълненият шал. Той може да се носи по много различни начини. 
Не забравяйте - може да избирате по-шарени дрехи, за да ви напомнят за топлите месеци. Разнообразете гардероба си, но спазвайте съветите, за да ви е топло и удобно.




Няма коментари:

Публикуване на коментар